Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tilbakemeldinger

“ Jeg har vært plaget med ømme muskler og dårlig blodsirkulasjon i lang tid. Har nå hatt 5 behandlinger og føler meg som ny. I tillegg er den personlige servicen helt fantastisk. Smil når jeg kommer og smil når jeg går og alltid føler jeg meg velkommen. Tusen takk!”

Cecilie Thoresen Brekkhus

“Jeg har prøvd mange forskjellige massasjer her i Norge og i Thailand, men må innrømme at jeg ikke alltid har vært like fornøyd. Jeg fikk Lillestrøm Thai Massasje anbefalt av en venn, og nå vet jeg også hvorfor - servicen jeg får er enestående og massasjen er førsteklasses. Fortsett med deres gode arbeid!”

Franz Lauritzen 

"Jeg var innom dere i dag og fikk massasje og er storfornøyd! Jeg kommer til å anbefale dere til folk jeg kjenner og vil komme til å ta mange behandlinger hos dere i fremtiden."

Ronny

"Tvers igjennom proffesjonelt studio. Anbefales på det sterkeste for de med muskulære plager og spenninger i kroppen. Man for roen i kroppen etter en slik time. Jeg kommer snart tilbake!"

P.T. Berg

"Svært hyggelig betjening og særdeles god massasje for oppmykning, avslapning og avkobling (motvirker stress og anspenthet). Ble positivt overrasket og har allerede blitt fast kunde. Gleder meg til neste besøk!;-) "

J. H. Veidahl

"Beste massasjeopplevelsen jeg har hatt i Norge :) Har aldri blitt tatt så godt i mot noe sted! Kommer selvsagt tilbake flere ganger :D"

Lasse Elverum

"Hei, var til behandling hos dere idag, og det var helt fantastisk. Kroppen fikk tøyet muskulaturen.Nå føler jeg meg som et helt nytt menneske.Glimrende service .Takk til dere alle."

Ken Johansen